paperblog

jueves, 3 de noviembre de 2011

Voor de Duitse lezers-2

Radicale verandering is dringend nodig in het systeem. Een soortgelijke verandering deed zich voor in IJsland. Daar worden de mensen zijn het uitvoeren van een revolutie.

Ons land is nu dood. Onder andere redenen, omdat de mensen die ademen het leven, nieuwe ondernemers, creatieve mensen en ideeën, met enkele uitzonderingen, die wordt geblokkeerd door de krachten die volharden in het kleden van de naakten koning, het streven te presenteren als een levende lichaam: de media van invloed op het regime, verkocht op dezelfde professionals, een hele reeks van nieuwe rijken kleden geïnteresseerd zijn in het nastreven van de overledene, doen alsof ze leven. Het moet een algemene controle van alle instellingen, de herziening van wat echt leven van het land te die- nen en wat er wordt medeplichtig aan de dood van ons land, omdat ze profiteren. Zowel centraal als regionaal niveau.

 Het is noodzakelijk om te bekijken wat is een democratie. Indien de stemming maakt de democratie of had moeten vele andere kanalen voor een waarheid-dera deelname. Indien de stemming is een overeenkomst tussen gekozen en kiezers aan de hand van een overheidsprogramma, moet het mogelijk zijn om verkozen Het niet voldoen te ontslaan, in aanvulling op proces en vereist burgerlijke en stra- frechtelijke aansprakelijkheid (in tegenstelling tot politieke) zonder zoge- porten een keer en niet niemand vertegenwoordigt behalve hun eigen zakelijke belangen ... Het is alsof een bedrijf werd gedwongen om te houden op het personeel een werknemer die heeft geschonden zijn arbeidsovereenkomst. De logica is dat het afgewezen. Nou, het lijkt erop dat zou moeten belonen zijn, zoals de 'logica' van de moderne tijd.

En als het niet echt mogelijk was om de democratie te beëindigen, omdat de wereldwijde economische machten maakt het onverenigbaar is met zijn groep privileges, moeten we zo snel mogelijk, zodat weet, dat er geen verkeer met de dromen van de burgers ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario